Hvem er vi

KARITECH sourcing & Technology

Er en virksomhed med fokus på produktion og sourcing fra Kina, virksomheden består af to dele
 

KARITECH Sourcing & Technology - Danmark

På kontoret i Danmark, gennemgåes alle forespørgsler inden de sendes til Kina. Dette sikrer at dokumentationen ikke indeholder konstruktioner der kan misforståes, standarder der ikke kendes i Kina, eller beskrivelser på Dansk.
Kontoret er bemandet med en person, hvilket sikrer dels overblik dels lave omkostninger
Vi har årlang erfaring med salg/indkøb/fremstilling i Kina hvilket gør at faldgruberne er kendte og kan undgås.
Vi besidder den fornødne kompetence til at kunne indgå i en teknisk dialog med kunden, og kan ofte ved at foreslå alternative fremstillingsmetoder, reducere omkostningerne.
 

ESIC – Kina, NingBo v. Shanghai

På vores kontor i Kina er der 3 fuldtidsbeskæftigede, hvoraf de 2 taler Engelsk. Kontoret råder over ingeniør-, shipping-, samt administrations-knowhow hvilket sikrer forståelse for opgaven, udvælgelse af kompetent leverandør, samt kvalitetskontrol og optimal forsendelse.

Kontoret ligger i NingBo syd for ShangHai, et område som er tilgodeset af god infrastruktur, en meget stor pulje af underleverandører, strækkende fra de mest simple mand/kone virksomheder til de største internationale koncerner, og ikke uden betydning er billigere end ShangHai.
 

Kommunikation

Vi er i daglig kontakt, såvel mail som telefon, og der sendes ugentligt samples frem og tilbage mellem de to kontorer.

Den tætte kontakt samt, årelange samarbejde mellem Danmark og Kina, er med til at sikre at kunden får et produkt i den forventede kvalitet, indenfor den angivne leveringstermin, uden at skulle ”slås” med kommunikation med ukendte leverandører på den anden side af jorden, på et fremmed sprog.